Γιατί κολλάμε με συγκεκριμένα σνακ;

Ελεος!!! Ολα είναι τόσο ωραία μελετημένα…για ρίξτε μια ματιά…:)
1. Το αλάτι είναι εθιστικό – γι’ αυτό πολλά σνακ έχουν τρομερά μεγάλη ποσότητα από αυτό.

2. H ζάχαρη επίσης είναι τρομερά εθιστική – και είναι ένας από τους λόγους που μπαίνει σε πολλά σνακ, ακόμη κι αν δεν το φαντάζεστε!

3. Σε συνεντεύξεις τους πολλοί διευθυντές εταιρειών παραγωγής σνακ έχουν πει πως δεν τρώνε τα προϊόντα που φτιάχνουν οι εταιρείες τους.

4. Οι επιστήμονες της Coca Cola φρόντισαν έτσι ώστε η γεύση της να είναι γνώριμη, αλλά να μην είναι ιδιαίτερα δυνατή, έτσι ώστε να την ξεχνάμε. Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αγαπούν τις πολύ έντονες γεύσεις.

5. Στα πατατάκια είναι πολύ σημαντικός ο ήχος που κάνουν όταν τα δαγκώνετε! Μάλιστα, μετά από έρευνες διαπιστώθηκε πως οι άνθρωποι πιστεύουν πως όσο πιο πολύ θόρυβο κάνουν, τόσο πιο νόστιμα είναι.

6. Η εταιρεία Frito Lay έχει 500 επιστήμονες και δοκιμαστές για να παράγει ακριβώς εκείνο το σνακ που θα κάνει τον καταναλωτή να κολλήσει!

7. Έχει μάλιστα και μηχάνημα, το οποίο προσομοιώνει το μασούλημα του σνακ, ώστε να διασφαλιστεί ότι θα είναι αρκετά… κρατσανιστό!

8. Η Cadbury δοκίμασε 61 φόρμουλες για να πετύχει την πιο εθιστική γεύση για το Cherry Vanilla Dr Pepper.

9. Ακόμα και τα corn flakes έχουν αλάτι, ακόμη και οι σάλτσες έχουν ζάχαρη!

10. Το συσκευασμένο ψωμί έχει μεγάλη ποσότητα αλατιού, για να μην κολλάνε οι μηχανές παραγωγής του!

Πηγή: athensparty.com – ClopYPastE.grClopYandPastE.grClopYandPastE.blogspot.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s