Φτιάχνω μόνη μου…ζωμό ψαρικών

Οταν φιλετάρουμε ψάρια, (ή απο ψαράκια που δεν χρησιμοποιήτε τα κεφάλια) βάλτε σε ενα τουλι τα κεφαλια και τα κόκκαλα και δεστε το.

Σε νερό που έχετε βράσει διάφορα λαχανικά, βάλτε το τουλι για 20 περίπου λεπτά ακόμα.

Ετσι και όλη του τη γεύση θα πάρει και θα ειναι ευκολο να το αφαιρεσετε χωρις να εχει γεμισει κοκκαλα ο ζωμός σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s