Μου περίσσεψε…κρέας

Αν σας περίσσεψε κρέας (χοιρινό, μοσχάρι κτλ) μπορείτε να:

  • το ψιλοκόψετε και να το προσθέσετε σε ομελέτες, ρύζι και σάντουιτς, συνδυάζοντάς το με λαχανικά, τυριά και σάλτσες.
  • Μετατρέψετε το βραστό σε ψητό: κόβεις το βραστό κρέας σε μικρά κομμάτια, προσθέτεις κρεμμύδια και ελαιόλαδο, τα τυλίγεις όλα μαζί σε αλουμινόχαρτο και τα ψήνεις σε μέτριο φούρνο για 20-25 λεπτά.
  • Φτιάξετε γουβέτσι με χυλοπίτες
  • Το κόψετε σε λεπτές φέτες πάνω απο πράσινες σαλάτες
  • Το ξεκοκκαλίσετε, να το ψιλοκόψετε και να το κάνετε πίτα με φύλλο, προσθέτοντας ρύζι ή πλιγούρι και μπαχαρικά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s