Μου περίσσεψαν…αυγά

Τα αυγά βραστά δεν αποτελούν «πονοκέφαλο» γιατι ειναι ευκολο να καταναλωθουν ως εχουν συνοδευοντας καποιο φαγητο ή και όχι. Παρόλα αυτά ας δουμε μερικές λυσεις:

  • Μαζι με μια σαλατα αποτελουν ενα ελαφρυ συνοδευτικο γευμα στο λεπτο
  • Με 2 φρυγανιτσες εχετε ετοιμο κολατσιό ή και μέρος πρωινού
  • Χρησιμοποίησε τα ως γέμιση σε σάντουιτς, τορτίγιες, πίτες για σουβλάκι, πιροσκί με κιμά, ρολό κιμά κ.ά.
  • Πρόσθεσε τα σε σπιτικες σαλάτες του σεφ ή ρώσικη
  • Φτιάξε μια δροσερή αυγοσαλάτα, κόβοντας τα σε κομματάκια, τα αναμινγύεις με γιαούρτι, μαγιονέζα, κάπαρη, αλατοπίπερο
  • Φτιάξε αυγά γεμιστά (μιαμ…μιαμ)

 

Αν σας περισσεψαν μονο ασπραδια, μπορειτε να τα αποθηκευσετε στην καταψυξη σε καλα κλεισμενο δοχείο, ακομη και μεχρι ενα χρονο, με την προυποθεση οτι θα τα καταναλωσετε αμεσα μολις τα αποψυξετε. Εναλλακτικά αποθηκευστε τα στην συντηρηση, σε καλα κλεισμενο γυαλινο σκευος, εως μια εβδομαδα. (πηγή: funkycook.gr)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s