Κολοκυθάκια με κιμά

ΥΛΙΚΑ:

  • 2 κρεμμύδια
  • 800 γρμ κολοκυθάκια
  • 20 γρμ βούτυρο
  • 500 γρμ κιμά
  • 4 κσ σάλτσα σόγιας
  • 1/4 κγ πιπέρι
  • 1/2 φλ. άσπρο κρασί
  • 1 ματσάκι άνηθος

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια. Πλύνετε τα κολοκυθάκια και κόψτε τα σε κυβάκια. Λιώστε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και ρίξτε μέσα τα κρεμμύδια να μαραθούν. Προσθέστε τον κιμά, να ροδοκοκκινήσει αρκετά, μαζί με την σάλτσα σόγιας και το πιπέρι. Ρίξτε τα κολοκυθάκια και το κρασί και αφήστε τα όλα μαζί να βράσουν για 15 λεπτά.

Πλένετε και ψιλοκόψτε τον άνηθο και πασπαλίστε με αυτόν τα κολοκυθάκια με τον κιμά λίγο πριν τα σερβίρετε

 

Για το σύνολο της συνταγής, υπολογίστε 30,5  (flexipoints) πόντους

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s